Nieuws

Ook de buitenlampen specialist is online! Buitenlampgigant.nl

04-01-2014

Verwek heeft nu ook een speciaalzaak voor buitenverlichting. Na het oprichten van shops die zich gespecialiseerd hebben in allerlei verschillende typen binnenverlichting heeft nu ook de buitenverlichting een eigen shop gekregen, die volledig gericht is op het verstrekken van informatie voor buitenlampen en het bezorgen van deze producten.

Buitenverlichting is het hele jaar door een populair product. In het voorjaar en in de zomer wordt er in Nederland veel in de tuin geklust. In deze periode wordt de meeste buitenverlichting besteld en geïnstalleerd.

buiten

 

Hotel en kantoor tot vaste klantgroep

20-12-2013

Verwek mag steeds vaker een bestelling of offerte aanvraag ontvangen van zakelijke klanten. Vooral hotel- en kantoorinrichting komt hierbij vaak voor. Grote lampenkappen voor boven de bureaus of vergadertafels en bijvoorbeeld wandlampen, van basis – tot design modellen, zijn hierbij populair.

We vinden het leuk om zakelijke klanten te bedienen van advies tot zorgvuldige levering. Door de specialisatie van (de mensen van) Verwek mogen we volgens mij ook zeggen dat we voldoende expertise in huis hebben om advies van hoge kwaliteit te kunnen geven op het gebied van design en op het gebied van techniek.

Heeft u ook een vraag? Dan staan we u graag te woord per telefoon of per e-mail.

35